Tuesday, April 10, 2012

13 TANDA ANDA TELAH JATUH CINTA.....^___~

hai readerS....!!!!
wahhh lame gler xupdate blOg....kangen bangat sama kamo my blOg...hehehehe...
lately ni bz sgt dengan asigmnt, kuiz, test...hurmmm~~~~
skang cuti mid sem pun bnyak asigmnt tp xbuat pape pun lagi..ngeee
keje  kt uma on9,on9,on9,dan on9,dan on9 lagiii sampai lebam..^____^
pagi2 yang hening ni tetibe terbace lak 1 bLog psal entry kt ataS tu...
waaaa..sukeeee tajuk ni....hahaa..jap2 ade x salah 1 tanda kt bawah
jd pada ak...heheee... (^_~) gataiiii!!!!!
oke la xmo ckp bnyak sharing is caring kan so 
ak sharekn mklumat yang ak dapt ni...

1. Anda tidak akan marah terlalu lama dan akan berusaha untuk mengawal kemarahan anda terhadapnya.

2. Anda akan sentiasa merindui dia.

3. Apabila berjalan dengan dia, anda akan berjalan dengan perlahan.

4. Anda akan tersipu-sipu malu apabila bersama dengannya.

5. Apabila anda berfikir tentang dirinya, jantung anda akan berdegup pantas.

6. Hanya dengan mendengar suaranya, anda akan tersenyum tanpa sebab.

7. Apabila anda melihat dia, anda tidak akan peduli orang di sekeliling anda. Anda cuma melihat dia seorang.

8. Anda akan mula mendengar lagu yang berirama balada.

9. Dia sentiasa di fikiran anda.

10. Anda akan sentiasa terhidu baunya.

11. Anda menyedari bahawa anda akan tersenyum apabila memikirkan tentang diri dia.

12. Anda akan lakukan apa sahaja untuk dirinya.

13. Apabila anda membaca ini, pada masa yang sama, ada seseorang di dalam fikiran anda.


14. Apabila tepon berbunyi, anda akan mengharapkan ianya daripada  si dia...hehe...

hehe, yang no 14 tu ak tambah sendiri tau..lalalala..=P
 bolehla check diri masing2 kalo ciri2 kt bawah ni ade
 pada korang...hehe..
kalo ade mksudnyaaaaaa....tetttttttt....
huhuhu .......



4 comments:

  1. hAHHaahahah... saya ada 15 tanda lahir... lepak dan follow

    ReplyDelete
  2. slmt hari raya..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. salam, sy sedang mencari editor sambilan untuk upload artikel di blog saya jika minat boleh inform tq.

    email : dalamcantik@gmail.com
    http://www.dalamcantik.com/

    ReplyDelete